Mikä on taidemuseoiden eettinen vastuu teoshankinnoissa?

Miksi eri valtioilla on erilaiset edellytykset sopeutua ilmastonmuutokseen?

Miksi työn prekarisaatio voi johtaa naisen aseman kurjistumiseen?

Millaisia kolonialistisia piirteitä liittyy ympäristöongelmien ratkaisuun kehitettyihin teknologioihin?

Kuka Hybris on?

Hybriksen toimituskunta

Josefina Sipinen, päätoimittaja

Olen sekä historiasta valmistunut filosofian maisteri että valtio-opin opinnot suorittanut yhteiskuntatieteiden maisteri. Nyt kirjoitan Tampereen yliopistossa valtio-opin alan väitöskirjaani, jossa tutkin maahan muuttaneiden poliittista osallistumista. Tutkimustyön vastapainoksi piirrän ja maalaan.

Emilia Kangasluoma, valokuvaaja

Olen historian oppiaineen kautta kuvajournalistiksi päätynyt valokuvaaja. Nautin uusiin paikkoihin pääsystä, ihmisiin tutustumisesta ja kokemuksien keräilystä. Vapaa-aikanani matkustelen ympäri maailmaa kameran kanssa ja ilman.

Jussi Lahtinen, toimituskunnan jäsen

Olen hyvinvointivaltion historiasta kiinnostunut filosofian maisteri. Nykyään työskentelen nuorison parissa opetus- ja ohjausalalla.

Emmi Liulia, toimituskunnan jäsen

Olen kirjallisuustieteilijä ja filosofian maisteri. Isona minusta tulee kustannustoimittaja tai kissamummo.

Raigo Megerild, toimituskunnan jäsen

Olen historiasta valmistunut filosofian maisteri. Kiinnostukseni kohteena on ollut erityisesti opetusala. Vapaa-ajalla harrastan kuorolaulua ja kesäisin palstaviljelyä.

Heikki Nurminen, verkkovastaava

Olen tietotekniikan opiskelija Aalto-yliopistossa. Opintojen puolella tietoturva ja käytettävyys jakavat mielenkiintoni. Vapaa-ajalla nautin elokuvista ja pitkistä pyöräilylenkeistä.

Jukka Sappinen, toimituskunnan jäsen

Olen opintojeni loppusuoralle selviytynyt historian opiskelija Tampereen yliopistosta. Kiinnostukseni on suuntautunut lähinnä ajatusten ja aatteiden historiaan, mutta tiedetäänpä minun hairahtuneen myös museologian puolelle. Vapaa-ajallani istun pubivisoissa ja yritän ehtiä lukemaan mahdollisimman paljon kaikkea.

Teemu Siltanen, toimituskunnan jäsen

Olen historiaa pääaineenaan lukenut filosofian maisteri sekä valtio-opin opiskelija Tampereen yliopistossa. Yhteiskunnan moninaisuus kiehtoo minua. Pidän kirjoittamisesta, ja ensimmäinen järjestöhistoriani julkaistiin kesäkuussa 2014. Hyvät kirjat, elokuvat ja brie-juusto ovat nautinto. Elämän polttoainetta ovat arjen hetket ystävien kanssa.

Matleena Sopanen, toimituskunnan jäsen

Olen jatko-opiskelija Tampereen yliopiston historian tohtoriohjelmassa. En koskaan kyllästy Ranskaan ja romaaneihin.

Juha Viinikainen, toimituskunnan jäsen

Olen poliittisen historian jatko-opiskelija sekä museotutkija. Töiden ohella ihmettelen maailman, yhteiskunnan ja elämän ilmiöitä myös vapaa-ajallani. Päähänpinttymänäni on jalkapallon pelailu aladivareissa ja ainaisena haaveenani päästä vaeltelemaan vuorille.Sivujen ulkoasu: Halko Design