Tiedelehti Hybriksen toimituskunta


Josefina Sipinen, päätoimittaja

Olen valtio-opin alan väitöskirjatutkija Tampereen yliopistossa, ja tutkin maahanmuuttaneiden poliittista osallistumista Suomessa. Tutkimustyöni vastapainoksi harrastan kuvittamista ja kuvittelemista.


Oskari Jokinen, toimituskunnan jäsen

Olen maisteriopintojen loppusuoralla oleva historianopiskelija. Minulle tärkeää on yhteiskunnallinen vaikuttaminen, uudet ideat ja hyvin eläminen.


Emilia Kangasluoma, valokuvaaja

Olen historian oppiaineen kautta kuvajournalistiksi päätynyt valokuvaaja. Nautin uusiin paikkoihin pääsystä, ihmisiin tutustumisesta ja kokemuksien keräilystä. Vapaa-aikanani matkustelen ympäri maailmaa kameran kanssa ja ilman.


Jussi Lahtinen, toimituskunnan jäsen

Olen hyvinvointivaltion historiasta kiinnostunut filosofian maisteri. Nykyään työskentelen nuorison parissa opetus- ja ohjausalalla.


Emmi Liulia, toimituskunnan jäsen

Olen kirjallisuustieteilijä ja filosofian maisteri. Isona minusta tulee kustannustoimittaja tai kissamummo.


Raigo Megerild, toimituskunnan jäsen

Olen historiasta valmistunut filosofian maisteri. Kiinnostukseni kohteena on ollut erityisesti opetusala. Vapaa-ajalla harrastan kuorolaulua ja kesäisin palstaviljelyä.


Heikki Nurminen, verkkovastaava

Olen tekniikan kandidaatti ja työskentelen tietoturvan parissa. Vapaa-ajalla nautin elokuvista ja pyöräilystä.


Jukka Sappinen, toimituskunnan jäsen

Olen historiasta valmistunut filosofian maisteri. Kiinnostukseni on suuntautunut lähinnä ajatusten ja aatteiden historiaan, mutta tiedetäänpä minun hairahtuneen myös museologian puolelle. Vapaa-ajallani istun pubivisoissa ja yritän ehtiä lukemaan mahdollisimman paljon kaikkea.


Teemu Siltanen, toimituskunnan jäsen

Käyntikortissani lukee Nurmijärven viestintäpäällikkö, vapaa-ajallani olen pöytälaatikkounelmoija. Koulutustaustaltani olen filosofian ja yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineeni olivat historia ja valtio-oppi Tampereen yliopistossa.


Matleena Sopanen, toimituskunnan jäsen

Olen historian tohtoriopiskelija Tampereen yliopistossa. Väitöskirjassani tutkin maallikkosaarnaajien toimintaa modernisoituvassa Suomessa. En koskaan kyllästy Ranskaan ja romaaneihin.


Juha Viinikainen, toimituskunnan jäsen

Olen filosofian maisteri, sisältösuunnittelija sekä sivutoiminen poliittisen historian tohtoriopiskelija. Höntsään pallopelejä ja ihmettelen elämän ilmiöitä.