Numeron 3/2015 kirjoittajat

Tiina Heikkilä on politiikan parissa operoiva melkein FM ja vapaa toimittaja. 

Emilia Kangasluoma on yhteiskuntatieteiden maisteriksi valmistuva kuvajournalisti ja Hybriksen uusi toimituskuntalainen. Ihmiset ja heidän arkensa kiinnostavat Emiliaa erityisesti. Tähän numeroon hän kuvasi Bolivian maaseutua ja kaupunkeja.

Jussi Lahtinen on opetus- ja ohjausalalla työskentelevä filosofian maisteri, jonka akateemisena intohimona on tutkia suomalaisen hyvinvointivaltion historiaa. 

Paula Pankakoski (FM ja VTM) on kiinnostunut Kiinan nyky-yhteiskunnasta ja siirtolaisuudesta. Työelämässä hän pohtii Suomen maahantuloon liittyviä kysymyksiä ja vapaa-ajallaan hän unelmoi matkasta Lounais-Kiinaan.

Tuomas Rantala on poliittisen historian tutkija, joka valmistelee Turun yliopistossa väitöskirjaa pääministeri J. E. Sunilasta.

Anna Stenström on syvävihreä feministi ja yleisen historian opiskelija Turun yliopistosta. Hän päätynee vaihtamaan pääaineensa Suomen historiaan, koska keskiaikainen Kainuu on sittenkin kiinnostavampi kuin renessanssin Firenze.

Henri Wik on viittä vaille valmis filosofian maisteri Tampereen yliopistosta. Gradussaan hän tutkii Pispalan avointa kaupunkitilaa 1900-luvun puolivälissä.