Numeron 1/2015 kirjoittajat

Reetta Eiranen on väitöskirjatutkija Tampereen yliopistossa ja tästä numerosta eteenpäin Hybriksen alumni.

Antti Hannunen (FM) on museomaailmasta Tampereen yliopistoon loikannut historian jatko-opiskelija, joka valmistelee väitöskirjaa Baltiaan ja Preussiin suuntautuneista ristiretkistä ja pakanoiden ihmisoikeuksista.

Jari Järvenpää on Aasiasta innostunut historian opiskelija ja täysipäiväinen puheenjohtaja Suomen ylioppilaskuntien liitossa.

Vilppu Kuusipalo opiskelee toista vuotta kulttuurihistoriaa Turun yliopistossa ja on kiinnostunut vähän kaikesta. Häneltä sujuu myös tanssi tyydyttävällä menestyksellä.

Katariina Lehto opiskelee historiaa Tampereen yliopistossa. Opinnoissaan hän on keskittynyt maailmankuvallisiin kysymyksiin ja työn alla olevassa gradussaan kasvilääkintään 1700-luvun Turun akatemian väitöskirjoissa.

István Rytkönen opiskelee Turun yliopistossa oikeustiedettä ja käy salaa yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa luennoilla. Hän osaa sujuvasti unkaria muttei ole erityisen taitava tanssija.

Marja Vuorinen (VTT) työskentelee post doc -tutkijana Helsingin yliopiston Politiikan ja talouden tutkimuksen laitoksella, Talous- ja sosiaalihistorian oppiaineessa. Hänen tutkimuksensa käsittelevät 1800–2000-luvun eliittejä, omakuvan ja viholliskuvan peilisuhteeseen perustuvaa identiteettipolitiikkaa sekä ideologisen propagandan eri muotoja.