Numeron 1/2019 kirjoittajat

Sami Eerola on folkloristiikan opiskelija Helsingin yliopistossa. Kandissaan hän analysoi äärinationalistisen Suomi iskee! -ryhmän käyttämiä kansanomaisia mielikuvia. Blogissaan Spektaakkeliyhteiskunta.com Eerola analysoi sekalaista kirjallisuutta, joista suositummat arviot keskittyvät poliittisten ääriliikkeitten manifesteihin.

Pia Hovi-Assad (FM) valmistelee Turun yliopiston maisemantutkimuksen oppiaineessa väitöskirjaa osallisuuden edistämisestä kulttuuripohjaisen ja yhteisötaidelähtöisen yhteiskehittämisen avulla. Hovi-Assad toimii Turun museokeskuksen vuorovaikutussuunnittelijana. Vapaa-ajallaan hän silittelee kissoja ja puita.   

Tapio Laakso on valtiotieteiden maisteri. Hän työskentelee Pelastakaa Lapsissa vaikuttamistyön asiantuntijana.

Suvi Puttonen on pitkäaikainen teatteriharrastaja, yhdistysaktiivi ja lähestulkoon valtiotieteiden maisteri. Gradussaan hän tutki yleisösuhdetta etnografian ja taiteellisen tutkimuksen keinoin. Tällä hetkellä hän on harjoittelijana Sote-akatemiassa Turun yliopistossa.

Ari Tervashonka on FM ja YTM, joka tutkii väitöskirjassaan Maxwellin teoriaperinnettä ja kehittää systemaattisen analyysin menetelmää.

Kirsi Uusitalo on humanististen tieteiden kandidaatti pääaineenaan taidehistoria.