Numeron 3/2014 kirjoittajat

Onerva Alanen (FM) Onerva aloittelee väitöskirjatutkimustaan Tampereen yliopiston historian oppiaineessa kylmän sodan liittoutumattomien valtioiden retoriikasta ja kansainvälisistä normeista.

Virpi Kivioja (VTK) opiskelee poliittista historiaa Turun yliopistossa ja kirjoittaa gradua saksalaisista ja suomalaisista maantieteen koulukirjoista.

Juha Kolumäki on valmistunut filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta. Hänen ominta alaansa on Suomen 1920- ja 1930-lukujen poliittinen historia. Tällä hetkellä Kolumäki valmistelee Turun yliopistossa väitöskirjaa Kansallisesta Edistyspuolueesta ja sen edustamasta liberalismista 1930-luvulla.

Lauri Poutanen on Tampereen yliopiston alumni, joka työskentelee EU-asioiden parissa Brysselissä.

Tuomas Rantala on valmistunut filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta. Hänen ominta alaansa on Suomen 1920- ja 1930-lukujen poliittinen historia. Tällä hetkellä hän valmistelee Turun yliopistossa väitöskirjaa maalaisliittolaisesta pääministeristä J. E. Sunilasta.

Josefina Sipinen on juuri valmistunut filosofian maisteriksi historian oppiaineesta ja jatkaa valtio-opin opintojaan Tampereen yliopistossa. Sipisen tutkimusaiheita ovat elinkeinopolitiikka ja maahanmuuttaneiden vaikutusmahdollisuudet paikallisyhteisössä.

Reijo Valta on Oulussa asuva tietokirjailija ja runoilija. Valta jatko-opiskelee historiaa Jyväskylän yliopistossa.